THABET
x

We are saddened to announce the passing of Frankie Laine, musician, father, husband and friend. He died at 9:15 this morning from cardiovascular disease at age 93 in San Diego, surrounded by his loved ones.

Frankie led a long, exuberant life and contributed greatly to many causes near to his heart. He donated his time and talent to many San Diego charities and homeless shelters, as well as the Salvation Army and St. Vincent de Paul Village. He was also an emeritus member of the board of directors for the Mercy Hospital Foundation.

Born Francesco Paolo LoVecchio on March 30, 1913, he was one of the most successful American singers of the twentieth century. He charted more than 70 records – 21 of them gold – and achieved worldwide sales of more than 250 million discs. He will be forever remembered for the beautiful music he brought into this world, his wit and sense of humor, along with the love he shared with so many.

Frankie is survived by his wife Marcia; brother Phillip LoVecchio of Chicago, Illinois; daughter Pamela Donner and grandsons Joshua and David Donner of Sherman Oaks, California; and daughter and son-in-law Dr. and Mrs. Irwin Steiger of Coeur D’Alene, Idaho.

We ask that you respect our privacy during this time. We thank you for caring about the life of Frankie Laine, a remarkable human being and musician who has left an indelible mark on the world.


Bản dịch tiếng Việt

Chúng tôi rất tiếc phải thông báo về sự ra đi của Frankie Laine, nhạc sĩ, người cha, người chồng và người bạn. Ông qua đời lúc 9h15 sáng nay vì bệnh tim mạch ở tuổi 93 tại San Diego, trong sự bao bọc của những người thân yêu.

Frankie đã có một cuộc sống lâu dài, hào sảng và góp phần to lớn vào nhiều nguyên nhân gần gũi với trái tim ông. Anh ấy đã quyên góp thời gian và tài năng của mình cho nhiều tổ chức từ thiện ở San Diego và các trại tạm trú cho người vô gia cư, cũng như Đội quân Cứu tế và Làng St. Vincent de Paul. Ông cũng là thành viên danh dự trong ban giám đốc của Tổ chức Bệnh viện Mercy.

Francesco Paolo LoVecchio sinh ngày 30 tháng 3 năm 1913, ông là một trong những ca sĩ người Mỹ thành công nhất thế kỷ XX. Anh đã xếp hạng hơn 70 đĩa – trong đó có 21 đĩa vàng – và đạt doanh số hơn 250 triệu đĩa trên toàn thế giới. Anh ấy sẽ mãi mãi được ghi nhớ về âm nhạc tuyệt vời mà anh ấy đã mang vào thế giới này, sự thông minh và hài hước của anh ấy, cùng với tình yêu mà anh ấy đã chia sẻ với rất nhiều người.

Frankie được sống sót bởi vợ của anh ta, Marcia; anh trai Phillip LoVecchio ở Chicago, Illinois; con gái Pamela Donner và các cháu trai Joshua và David Donner ở Sherman Oaks, California; và con gái và con rể Tiến sĩ và bà Irwin Steiger ở Coeur D’Alene, Idaho.

Chúng tôi yêu cầu bạn tôn trọng quyền riêng tư của chúng tôi trong thời gian này. Chúng tôi cảm ơn bạn đã quan tâm đến cuộc đời của Frankie Laine, một con người và một nhạc sĩ xuất chúng đã để lại dấu ấn không thể phai mờ trên thế giới.

Comments to: Statement From The Family Of Frankie Laine | Tuyên Bố Của Gia Đình Frankie Laine

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.